Robuust & elegant

Een verrijking voor jouw buitenleven.

De FJOER kachel is standaard uitgevoerd met een deurtje en een grote ruit aan de voorzijde. De achterzijde van de kachel is dicht. Deze kachel is ideaal als deze tegen een wand geplaatst wordt. De FJOER Smuk buitenkachel is standaard uitgevoerd in roestvast staal (RVS) en voorzien van een matzwarte hittebestendige coating. In onbehandeld roestvast staal (RVS) bedraagt deze FJOER Smuk buitenkachel 1.489,- incl. btw en verzendkosten.

1.789,- incl. btw en verzendkosten.

De kachel wordt standaard geleverd met 140 CM vierkante rookkanaal en regenkap.

Naast de standaarduitvoering bieden we ook een doorkijk-variant. In deze uitvoering is de kachel voorzien van een deur met ruit aan de voorzijde en aan de achterzijde nog een vaste ruit. De FJOER Smuk buitenkachel met doorkijk-variant in n roestvast staal (RVS) en voorzien van een matzwarte hittebestendige coating. In onbehandeld roestvrij staal (RVS) bedraagt deze FJOER Smuk buitenkachel 1.595,- incl. btw en verzendkosten.

1.945,- incl. btw en verzendkosten.

De kachel wordt standaard geleverd met 140 CM vierkante rookkanaal en regenkap.

It's all in the details.

Een verrijking voor buitenverblijven.

Wij leveren oplossingen op maat. Dat betekend dat er voor iedere situatie een passende oplossing bestaat voor wat betreft de kachel en bijbehorend rookgas-afvoersysteem. Benieuwd? Vraag een offerte aan!
FJOER werkt uitsluitend met de kwalitatief hoogwaardige rookgas-afvoersystemen van het merk Schiedel Metaloterm, zij zijn al jaar en dag marktleider als het gaat om rookgas-afvoersystemen.
Bij het installeren van een kachel in een buitenverblijf staat veiligheid altijd voorop. We houden altijd rekening met de huidige geldende regels en hanteren voor advies en tekening het bouwbesluit.

Tevreden klanten zeggen dit...

9.0

““We zijn uiterst tevreden met de aanschaf van de FJOER kachel! Onder het motto 'simpel met vlag en wimpel' strak vormgegeven en een robuuste uitstraling! De'vuur doorkijk' en de hippe vierkante pijp maken de FJOER kachel een mooie aanwinst onder onze veranda!”

Fam. Aerts, Oost West en Middelbeers
10.0

“Wij zijn zeer content met de kachel, deze maakt onze veranda af. De strakke vormgeving past helemaal bij ons. Het is een weldoordacht concept, de kachel geeft nooit problemen met het aansteken, hoog gebruikersgemak."

Fam. Roestenberg, Hallum
10.0

“Wij zijn nog steeds erg blij met de kachel. Hij doet het goed en hebben nog geen moment spijt van onze aankoop. Wat betreft de kachel is het echt een 10 waard, wat betreft bereikbaarheid voor vragen, communicatie en service enz ook een 10.”

A. Lokhorst, Heemskerk

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuin?

Heb je nog vragen over de FJOER kachel of dakdoorvoer- of omloopsysteem? Kijk dan eens op de veelgestelde vragen pagina, hier vindt je al heel veel antwoorden.

Naar veelgestelde vragen