Klantenservice,
helder en duidelijk.

Verzending

Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen, wordt deze verwerkt en klaargemaakt voor verzending. Bestellingen die op maandag tot vrijdag vóór 13:00 uur bij ons geplaatst zijn, worden in principe nog dezelfde (werk)dag verzonden.

Wij verzenden onze producten via TransMission. Zij leveren het pakket normaal gesproken de volgende dag bij u af. Via e-mail ontvangt u een tijd-indicatie van TransMission.

Heeft u speciale wensen voor verzending?

Bijvoorbeeld levering op een verjaardag, tijdens een vakantie, etc. Neem dan gerust contact met ons op.

Verzendkosten

Zendingen binnen Nederland worden gratis verzonden (geldt uitsluitend voor online aankopen).

Afhalen van uw bestelling

FJOER levert de bestelling graag aan huis. Nadeel hiervan is dat er gedurende de leverdag continu iemand op het afleveradres aanwezig moet zijn. Omdat wij ons kunnen voorstellen dat u liever zelf het moment van levering bepaalt, bieden wij u de mogelijkheid om uw bestelling af te halen. Voordeel hiervan is dat u zelf het tijdstip bepaalt. Neem in dit geval contact op om een datum en tijdstip van afhalen af te spreken.

De afhaallocatie is:

FJOER Heaters
Neringstraat 1 P
8263 BG Kampen

Retourneren

Wet Koop op Afstand

U heeft het recht uw bestelling tot 14 kalenderdagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 kalenderdagen om het bestelde product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw (thuis)adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien uw gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan FJOER geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@fjoer.eu.

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour – zodra het pakket door ons retour is ontvangen – terugstorten.

Beschadigd of verkeerd product

Controleert u bij ontvangst van het artikel of het juiste product, onbeschadigd en compleet, afgeleverd is. Mocht dit niet het geval zijn, dan dient u dit zo snel mogelijk na ontvangst aan ons te melden via info@fjoer.eu. Gelieve met de volgende informatie:

  • Ordernummer van uw bestelling indien besteld via www.fjoer.eu;
  • Foto’s van de het defecte product;

Na ontvangst en beoordeling krijgt u een e-mail met daarin verdere uitleg over het retourneren van het product.

Betaalmethoden

AfterPay – Achteraf betalen voor consumenten (NL/BE)

AfterPay voert voor FJOER het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay.

iDeal

iDeal is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. Wanneer u af wilt rekenen met iDEAL in onze webwinkel wordt u automatisch naar de beveiligde bankomgeving geleid. U kunt dan snel en veilig betalen via uw eigen bank. Betalingen via iDEAL worden direct van uw naar onze bankrekening overgeschreven. Uw bestelling zal dus direct na betalen in behandeling genomen worden.

Klachten?

Indien u een klacht heeft over onze dienstverleningen of over een product, of indien u een service-aanvraag wilt doen, dan dient u hiervoor contact met ons op te nemen via +31 (0) 38 – 2304699 of info@fjoer.eu.