Van een kleine vonk komt vaak een groot vuur!

Het ontstaan.

"FJOER wordt in 2015 opgericht door drie jonge ondernemers."

Vanaf dat moment houden we ons bezig met het ontwikkelen en produceren van unieke RVS buitenkachels. Al snel slaat het product aan. Steeds vaker komt de vraag van klanten of het mogelijk is de kachels in overkappingen of buitenverblijven te plaatsen. Door hier handig om in te springen ontstond een hele nieuwe aanpak.

Al 7 jaar lang zijn we de specialist op het gebied van hoogwaardige buitenkachels in combinatie met dakdoorvoer-systemen voor overkappingen en buitenverblijven. We leveren een compleet (plug-and-play) pakket welke eenvoudig te installeren is. Voor iedere situatie is een passende oplossing.

It (fjoer) giet oan!

Wie kent deze alom bekende uitspraak niet? Friezen staan veelal bekend om hun nuchtere maar stugge karakter. Maar toch blijken mensen zich al snel thuis te voelen door de enorme gastvrijheid en warmte die in Friesland te vinden is.

Maak kennis met het unieke ontwerp van de Friese FJOER RVS buitenkachel. Speciaal ontwikkeld voor overkappingen, veranda’s en buitenverblijven. Garantie voor sfeer en gezelligheid!

Onze kernwaarden:
  • Duidelijke en eerlijke communicatie;
  • Afspraak = afspraak;
  • Altijd bereikbaar;
Meer weten over ons bedrijf?

We vertellen je graag meer! Mail ons via info@fjoer.eu of bel 038 – 2304699.