Streven naar perfectie.

FJOER streeft naar perfectie en werkt continue aan de verbetering van haar product en dienstverlening. Klanten verzekeren
van een 100% perfect product, dat is waar we voor staan. Lees hieronder referenties van wat onze klanten over ons zeggen.

8
blog-img1

“Het is een sieraad en een ‘must have’ in onze tuin, onder de overkapping. Vanaf de eerste dag maken we al gebruik van de kachel en daardoor van de lange avonden in de tuin. De wijze hoe we zijn geholpen bij de bestelling en levering was uitstekend. Juist toen er ook even iets fout was gegaan, werd dat direct opgelost. Daar herken je toch wel juist de goede service.”

Fam. Rosmalen, Bemmel Lees verder
9
blog-img1

“Mooi product, prima geholpen.”

Fam. Alblas, Berkenwoude Lees verder
9
blog-img1

“Wat ons betreft de mooiste kachel voor onze veranda! Snel geleverd, compleet met alle toebehoren.”

Fam. Leeuwis, Veendam Lees verder
9
blog-img1

“We zijn zeer tevreden over de fjoer kachel. Groot gebruikers gemak, strakke moderne vormgeving kortom een verrijking voor onze tuin.”

Fam. Klaver, Hardenberg Lees verder
10
blog-img1

“Sinds een half jaar hebben wij een FJOER Heater in onze veranda geplaatst en we zijn er tot op de dag van vandaag heel blij mee!”

Karin Quarles van Ufford, Bunnik Lees verder
9
blog-img1

“Wij zijn zeer tevreden over de Fjoer kachel, hij past precies bij het plaatje dat ik in gedachten had. De kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid is mijn inziens in verhouding met de prijs.”

Fam. de Visser, Empel Lees verder

Interesse of vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons gerust op 0513 – 74 64 64 of stuur ons een bericht. Of maak direct een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.