Streven naar perfectie.

FJOER streeft naar perfectie en werkt continue aan de verbetering van haar product en dienstverlening. Klanten verzekeren
van een 100% perfect product, dat is waar we voor staan. Lees hieronder referenties van wat onze klanten over ons zeggen.

10
blog-img1

“Sinds een half jaar hebben wij een FJOER Heater in onze veranda geplaatst en we zijn er tot op de dag van vandaag heel blij mee!”

Karin Quarles van Ufford, Bunnik Lees verder
9
blog-img1

“Wij zijn zeer tevreden over de Fjoer kachel, hij past precies bij het plaatje dat ik in gedachten had. De kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid is mijn inziens in verhouding met de prijs.”

Fam. de Visser, Empel Lees verder
9
blog-img1

“We zijn zeer tevreden over de fjoer kachel. Groot gebruikers gemak, strakke moderne vormgeving kortom een verrijking voor onze tuin.”

Fam. Klaver, Hardenberg Lees verder
9
blog-img1

“Fjoer is bijzonder correct in de communicatie met de klant. Ik had allerlei kleine detail vraagjes en kreeg steevast binnen een paar uur antwoord, ook in het weekend en in de avond uren!”

Fam. Van de Wiel, Rosmalen Lees verder
9
blog-img1

“Bedankt voor de goede communicatie en zeer correcte afhandeling Alles is volgens afspraak geleverd en het plaatsen was geen enkel probleem door de goede tekeningen.”

Fam. De Vries, Wieringerwerf Lees verder
9
blog-img1

Zeer mooie kachel, goede communicatie, service en meedenken. Tijdige levering met behulpzame chauffeur. Erg tevreden!

Fam. vd Bergh, Breda Lees verder

Interesse of vragen? Wij staan voor u klaar!

Bel ons gerust op 0513 – 74 64 64 of stuur ons een bericht. Of maak direct een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.