De zakelijke aantrekkingskracht van FJOER.

Outdoor projectinrichting.

Met name voor recreatieparken en horecagelegenheden bied FJOER een mooie oplossing.

Maak kennis met het unieke ontwerp van de FJOER buitenkachel. Speciaal ontwikkeld voor overkappingen, veranda’s en buitenverblijven. Garantie voor sfeer en gezelligheid.

Al verschillende gerenommeerde recreatieparken hebben gekozen voor de buitenkachels van FJOER. Vragen of advies nodig? Wij komen graag in contact om u te informeren over de mogelijkheden.

Recreatie & horeca.

Vergroot de aantrekkingskracht van uw recreatiepark of horecagelegenheid met de kachelsensatie van FJOER.

Laat uw bezoekers het hele jaar door optimaal genieten van het buitenleven met de gezelligheid van een knisperend haardvuur en heerlijke warmte. De grote ruiten (mogelijk aan beide zijden) en het riante vlammenspel maken de momenten op uw park of terras extra sfeervol. Deze Eye-catcher geeft volop gezelligheid en uitstraling.

De voordelen van FJOER?
  • Een echte Eye-catcher in buitenverblijven op uw park of terras;
  • Laat uw bezoekers langer genieten van het buitenleven;
  • Degelijk, veilig en schoon-brandprincipe;
  • Compleet geleverd met brandveilige dakdoorvoer- of omloop;
  • Advies en oplossingen op maat.
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw park of project?

Wij staan voor u klaar om de mogelijkheden voor uw recreatiepark of horecagelegenheid te bespreken. Daarbij maken we graag een vrijblijvende maatschets en offerte voor uw situatie. Mail ons via info@fjoer.eu of bel 038 - 2304699.

Wederverkoop & retailers.

Wij werken graag samen met professionele wederverkopers en retailers, die kwaliteit en deskundigheid erg belangrijk vinden. Wij zoeken momenteel nog wederverkopers in Nederland en België.

Voor meer informatie over het dealer worden en de voorwaarden hiervan kunt u contact opnemen met info@fjoer.eu. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om u te informeren over de mogelijkheden.